Café voor jongeren met ASS

Jongerencafé, een nieuw project in Leerdam!

In Leerdam zijn we gestart met het Jongerencafé. Dit is een super gezellige en coole ontmoetingsplek voor normaal tot hoger begaafde jongeren vanaf 13 jaar met een vorm van autisme.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk gezelligheid en aandacht voor wie jij bent! Daarnaast veel chips, cola of andere frisdranken. De mogelijkheid om samen te gamen of een bordspel te doen, te biljarten of te ‘voetbaltafelen’. Maar ook is het mogelijk om een keer een avondje met elkaar te gaan bowlen.

Er zijn een paar begeleiders aanwezig omdat we het belangrijk vinden dat jullie je prettig voelen en iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

We willen verder graag dat je meedenkt bij de activiteiten die we kunnen gaan doen en – niet onbelangrijk – de boodschappen die we moeten inslaan.

Wie wat en waar…

Voor wie: Jongeren met een vorm van autisme
Wanneer: Eens in de maand op vrijdagavond
Hoe laat: Van 19.30 uur tot 22.00 uur
Waar: De Noorderberg in Leerdam. (Neem contact op voor de exacte gegevens.
Kosten : 7,50 euro per keer (frisdrank, koek en chips zijn gratis)*

Inmiddels zijn we alweer een jaar onderweg. Kijk voor een indruk en de allerlaatste informatie op de facebook pagina van het jongerencafé

* Neem je iemand ter introductie mee? De eerste keer is altijd gratis! Zo kan iedereen een keer kijken dat ChillAut echt zo tof is als wij vinden 😊.

Blijf up-to-date

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van ChillAut? Meld je dan aan voor de Self As Team nieuwsbrief. We sturen je een bericht over wat we tijdens de avonden doen en over leuke activiteiten die we daarnaast nog organiseren.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trainingen van Self As Team?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (je kunt je op elk moment weer afmelden).