training overlevingsstrategieën

Lichaamsgerichte cursus voor professionals en andere geïnteresseerden. Een introductie van van de opleiding met als thema "Overlevingsstrategieën" vluchten, vechten of bevriezen

Datum: 18 January 2020

Locatie: Gorinchem

Vandaag hebben we een introductie van wat er tijdens de opleiding voorbij komt. Het thema is overlevingsstrategieën en daar gaan we dan ook volop mee aan het werk.
Na een korte theoretische uiteenzetting gaan we aan de slag met spellen en oefeningen om te ervaren welke strategieën er zijn, welke jij zelf hebt en wat je ziet bij de ander. Je gaat het zien, ervaren en beleven.
Een inspirerende dag vol toepasbare oefeningen voor wanneer je weer met je eigen doelgroep gaat werken.

Inhoud
Hoe reageer jij in een lastige situatie? Of dat gesprek met je directeur? Krijg jij niet altijd voor elkaar wat je voor dat moment in gedachten had omdat je emoties de overhand hebben?
De bekende overlevingsstrategieën als vechten, vluchten, bevriezen komen voorbij. Ook besteden we aandacht aan de strategie fawn
Leren herkennen wat er gebeurt en oefenen met het doorbreken hiervan. Let op; dit is slechts een introductie. Dat wil zeggen dat er na vandaag een basis is gelegd. De echte verandering heeft veel oefening nodig. De bewustwording en herkenning is er na vandaag, de eerste stap tot verandering.

Investering?
Zaterdag 18 januari van 09.00-16.30
€ 350,- exclusief de btw

*Na deze introductie geïnteresseerd om de opleiding volledig te volgen? Dan ontvangt u een korting van 10% op de opleiding.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trainingen van Self As Team?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (je kunt je op elk moment weer afmelden).