Rots en Water EDIT

eendagse rots en water training op een basisschool. Hierdoor weet het complete team wat Rots en water precies is en kunnen zij hun collega's ondersteunen door zelfstandig gesprekken te voeren met leerlingen/klassen in rots en water termen wanneer een gece

Datum: 15 October 2021

Locatie: Ridderkerk

In opdracht van het Gadaku instituut verzorgt Self As Team een eendagse rots en water training op een basisschool. Hierdoor weet het complete team wat Rots en water precies is en kunnen zij hun collega’s ondersteunen door zelfstandig gesprekken te voeren met leerlingen/klassen in rots en water termen wanneer een gecertificeerde trainer de rots en water training verzorgt.

Hiermee wordt overigens ook het enthousiasme aangewakkerd om zelf de 3 daagse basistraining of de basisschool breed training bij het instituut te volgen.

Nieuwsgierig naar mogelijkheden voor uw school of instelling? Geen probleem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Wij zorgen dan dat uw school via het instituut ook een EDIT kan organiseren met Self As Team als trainer.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trainingen van Self As Team?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (je kunt je op elk moment weer afmelden).